Ρεσιτάλ πιάνου στον Ιανό από την Κασσάνδρα Φουντουλάκη Ρεσιτάλ πιάνου στον Ιανό από την Κασσάνδρα Φουντουλάκη

Ρεσιτάλ πιάνου στον Ιανό από την Κασσάνδρα Φουντουλάκη

Η πιανίστα Κασσάνδρα Φουντουλάκη και η ηθοποιός Μαρία Κίτσου ανεβαίνουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ το Σάββατο 3 Μαρτίου, για μια βραδιά η οποία θα έχει τη ζεστασιά του Chopin, τη λυρική ένταση του Liszt αλλά και τη η δραματική δύναμη του Brahms.

Λίγα λόγια για τη Κασσάνδρα Φουντουλάκη:

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1992.Ξεκίνησε τις μουσικές της σπουδές σε ηλικία έξι ετών στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών,απ'όπου απέκτησε Πτυχίο Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί και διάκριση,καθώς και πτυχίο ειδικού αρμονίας.

Στη συνέχεια φοίτησε στο Ωδείο Αθηνών ως υπότροφος στην τάξη πιάνου της Μαρίας Ευστρατιάδη και απέκτησε Δίπλωμα Πιάνου με Άριστα Παμψηφεί και βραβείο.Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πιάνου.Έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και φεστιβάλ και έχει δώσει ρεσιτάλ.Φοιτά σε μεταπτυχιακό επίπεδο με τον διεθνούς φήμης πιανίστα, Δημήτρη Τουφεξή.

Είναι Αριστούχος Πτυχιούχος της κατεύθυνσης κλασικών σπουδών του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2016,εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο "Μουσική Δωματίου'' από τις εκδόσεις Ιωλκός, η οποία ήταν υποψήφια για το βραβείο ''Γιάννη Βαρβέρη 2017'' της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων,που αφορά καλύτερο βιβλίο πρωτοεμφανιζόμενου ποιητή.

Είσοδος (με κρασί ή μπύρα): 13€

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Πληροφορίες

IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 - Αθήνα

Προπώληση εισιτηρίων στα ταμεία του ΙΑΝΟΥ:

https://www.ianos.gr/events/kassandra-fountoulaki-resital-pianou.html

Διαβάστηκε 1197 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...