Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου στις 9:30 μ.μ στο Άλικο οι Human Touch. Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου στις 9:30 μ.μ στο Άλικο οι Human Touch.

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου στις 9:30 μ.μ στο Άλικο οι Human Touch.

Τέλη Απρίλη του 2014 άνοιξε το Άλικο. Βρίσκεται στου Ψυρρή στην οδό Αγίου Δημητρίου αρ. 16, σε ένα μεγάλο φωτεινό διώροφο με αυλή. Με μεράκι, αγάπη και προσωπική δουλειά διαμορφώθηκε ένας χώρος ικανός να φιλοξενήσει τις στιγμές και τις διαθέσεις σας.

To Άλικο σας καλωσορίζει με καφέ, ρόφημα, αναψυκτικό και χυμό, παραδοσιακά αποστάγματα, μπίρα, κρασί, ποτό και φαγητό. Σας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα και προσεγμένα πιάτα –σε προσιτές τιμές- μέσα σε μια ανάλαφρη και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ο όροφος προσφέρεται για εκθέσεις, bazaar, σεμινάρια, επαγγελματικά γεύματα κ.ά. Εκεί βρήκε στέγη ο Όμιλος Σκραμπλ Αθηνών Πειραιώς. Το Άλικο όμως φιλοξενεί και φίλους του σκακιού, του ταβλιού και των επιτραπέζιων παιχνιδιών. Στα ράφια του φυλάσσονται παιχνίδια για όλους!

Η μουσική του χώρου προσανατολίζεται σε rock, jazz-funk, world και ελληνικές κατευθύνσεις και ενίοτε θα φιλοξενούνται live.

Αυτη την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου στις 9:30 μ.μ σας προσκαλεί και σας περιμένει να ψυχαγωγηθείτε, να χαλαρώσετε, να δοκιμάσετε τις γεύσεις του και να διασκεδάσετε με τους Human Touch.

Οι Human Touch, μετά από 19 χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο David Lynch, ο Σταύρος Λάντσιας και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου, έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στο χώρο της μουσικής, κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων.
Η μουσική τους -άμεση και επικοινωνιακή μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο καθένας τους- συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.
Οι Human Touch έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη όπου παίζουν όλο και πιο συχνά. Θεωρούνται group με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό της στιγμής... και ξέρουν να τον μοιραστούν...
Οι Human Touch είναι πράγματι ένα «ανθρώπινο άγγιγμα».
David Lynch: τενόρο και σοπράνο σαξόφωνο, φλάουτο, φωνή, κρουστά
Σταύρος Λάντσιας: ακουστικό πιάνο, τύμπανα, μελόντικα
Γιώτης Κιουρτσόγλου: ηλεκτρικό μπάσο (άταστο & ένταστο), φωνή, cajon

Διαβάστηκε 1010 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...