Ο Γιώργος Φωκάς & 'the Folks'  στο Blue Barrel Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου. Ο Γιώργος Φωκάς & 'the Folks' στο Blue Barrel Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Ο Γιώργος Φωκάς & 'the Folks' στο Blue Barrel Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Το “Blue Barrel” είναι μια φρέσκια εναλλακτική πινελιά που ήρθε να προστεθεί στην ποιοτική διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.


Σε νέα τοποθεσία, στην πιο ζωντανή γειτονιά της πόλης, στα Λαδάδικα το ιδιαίτερο αυτό Νεοϋορκέζικου στυλ μπαρ, ήρθε να μας αλλάξει την διάθεση και να διανθίσει την διασκέδασή μας με Blues, Rock, Soul Funk και Jazz ακούσματα!

Στο “Blue Barrel” έχετε καθημερινά την ευκαιρία ν’ απολαύσετε ζωντανά κορυφαίους καλλιτέχνες από τον χώρο της Blues, Rock, Jazz, Soul και Funk μουσικής, σε ένα ζεστό περιβάλλον που συνδυάζει άψογα υψηλή αισθητική και λογικές τιμές.

Το Blue Barrel με την μαγευτική του ατμόσφαιρα, θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι, για βραδιές με live μουσικές και εξαιρετικούς καλλιτέχνες.
Ό, τι χρώμα λοιπόν και αν έχει η διάθεσή σας, το Blue Barrel υπόσχεται να σας την κάνει πολύχρωμη, γιατί εδώ...

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η διασκέδαση χτυπάει...Μπλέ!

Την Τετάρτη 27 Δεκεμβριου λοιπόν Φορέστε τη γιορτινή σας διάθεση και ελάτε στο κύκνειο άσμα των ζωντανών μας εμφανίσεων του χρόνου που φεύγει, σε ένα προεόρτιο θερμιδοκάψιμο, με σκοπό τη δημιουργία χώρου και το ελάφρυμα των τύψεων, για τις ημέρες αχαλίνωτης κατάπωσης που πλησιάζουν.

Διαβάστηκε 1183 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...