Δημήτρης Μυστακίδης «Τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας» στο Σταυρό του Νότου (plus) Δημήτρης Μυστακίδης «Τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας» στο Σταυρό του Νότου (plus)

Δημήτρης Μυστακίδης «Τα Ρεμπέτικα της Κιθάρας» στο Σταυρό του Νότου (plus)

Τον Μάρτιο κάνουμε παρέα με τον Πινόκλη και με κάτι παράξενες κοπέλες! Περνάμε την ώρα μας με πασατέμπο κι ανοίγουμε παρτίδες με το κουκλί της Κοκκινιάς. Κι επειδή το βουνό με το βουνό ποτέ δε σμίγει, ξηγιόμαστε σάμπα στην Τζεμιλέ και μαζί με τον ντόκτορ τραβάμε Γουέστ, για την Αμέρικα.

Τα Σάββατα 17, 24 και 31  Μάρτη είναι αδύνατον να κοιμηθούμε.
Γιατί ο Δημήτρης Μυστακίδης, μας καλεί στον Σταυρό του Νότου (Plus) να απολαύσουμε τις μοναδικές του διασκευές με λαϊκή κιθάρα σε ρεμπέτικα που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά μας!

Ο Μυστακίδης, με τους τρεις προσωπικούς δίσκους του, («16 Ρεμπέτικα Τραγούδια με Κιθάρα», «Εσπεράντο» και το πρόσφατο «Amerika»), «ξεσκονίζει» τα ρεμπέτικα και αποδεικνύει ότι το ρεμπέτικο είναι μια οικουμενική μουσική γλώσσα.

Μαζί του οι:
Δημήτρης Παππάς & Γιώργος Τσαλαμπούνης, κιθάρα και τραγούδι
Ιφιγένεια Ιωάννου, τραγούδι
Μάκης Πελοπίδας, ηχοληψία

MYSTAKIDIS2

 

Σταυρός του Νότου
Αμβροσίου Φραντζή & Θαρύπου 37
Νέος Κόσμος
Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210 9226975
Έναρξη: 22.30
Είσοδος: 13 ευρώ με κρασί ή μπύρα
Προπώληση
www.viva.gr

Διαβάστηκε 506 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...