Τελευταία παράσταση του Διονύση Τσακνή στο Ρυθμός Stage

Τελευταία παράσταση του Διονύση Τσακνή στο Ρυθμός Stage

Διονύσης Τσακνής. Μαζί του η Δήμητρα Κελεκίδη
Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, 1 και 8 Δεκεμβρίου.

 

Μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής από τα μουσικά δρώμενα, ο Διονύσης Τσακνής ξεκινά τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις του στον ΡΥΘΜΟ τις Παρασκευές 24 Νοεμβρίου,1 και 8 Δεκεμβρίου.
Ο Διονύσης Τσακνής σπούδασε οικονομικές επιστήμες και μουσική μα τον κέρδισε η μουσική. Για δύο χρόνια δίδαξε θεωρητικά της μουσικής στο δημοτικό ωδείο της πόλης του, την Καρδίτσα. Έχει εκδώσει 26 δίσκους, έχει γράψει μουσική για πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες. Έχει αποσπάσει τρία βραβεία για τη μουσική του (δύο για το θέατρο και ένα για το τραγούδι) και έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συναδέλφους του συνθέτες και στιχουργούς. Ξεχωριστή είναι η δωδεκάχρονη συνεργασία του με τον φίλο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Το 2007 ανέβηκε στην Πάτρα το θεατρικό μουσικό του έργο « Τι γυρεύεις στον ύπνο μου πατέρα; ». Το παραπάνω έργο ήταν στα πλαίσια του οργανισμού « ΠΑΤΡΑ – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης ».
Το 2015 ανέλαβε πρόεδρος της ΕΡΤ.
Στο πρόγραμμα θα ακούσουμε όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Διονύση Τσακνή, καθώς και τραγούδια φίλων του.

Μαζί του θα είναι η Δήμητρα Κελεκίδη .
Η Δήμητρα είναι μια νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια.

Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος: 12€ (με μπύρα ή κρασί)

Διαβάστηκε 403 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...