Οι Dephosphorus ζωντανά στο  Temple Athens Οι Dephosphorus ζωντανά στο Temple Athens

Οι Dephosphorus ζωντανά στο Temple Athens

Οι Dephosphorus ζωντανα στο Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα)
Σάββατο 27 Ιανουαρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ο μεγάλος καημός των φίλων αλλά και των μελών των Αθηναίων Dephosphorus είναι η έλλειψη ζωντανών εμφανίσεων. Πόσο μάλλον όταν η μουσική που παίζουν – ένας εκλεκτικός συνδυασμός ακραίων και heavy στοιχείων με συμπαντική / sci-fi θεματολογία- αποτελεί κατ’εξοχήν υλικό προορισμένο για live.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου θα εμφανιστούν στον νεόδμητο χώρο του Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι) για την μόλις δεύτερη συναυλία της ενιαετούς πορεία τους, παίζοντας ολόκληρο το τρίτο album "Impossible Orbits" - το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο από την Πολωνική δισκογραφική Selfmadegod -, αλλά και παλιότερο υλικό.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Krause. Το ντεμπούτο τους "2am Thoughts" (Riot Season Records – Αγγλία, 3 Shades of Black - Ελλάδα), κέρδισε στις αρχές του 2017 τις εντυπώσεις με τον βρώμικο, ουσιώδη ήχο και την βαθιά γνώση ενός είδους μουσικής παραγνωρισμένου στην Ελλάδα.

Οι συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα στις δύο μπάντες είναι ο έρωτας για το noise rock και η κοινή προϊστορία που έχουν, αφού κάποια από τα μέλη τους ηχογράφησαν στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας με τους Straighthate το "Indigenous" (Βlastbeat Mailmurder), ένα album-προοίμιο για το τι θα επακολουθούσε με Dephosphorus.

 

Διαβάστηκε 930 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...