Το Revolt! επιστρέφει στο six d.o.g.s για ένα club night με καλεσμένη την Maayan Nidam Το Revolt! επιστρέφει στο six d.o.g.s για ένα club night με καλεσμένη την Maayan Nidam

Το Revolt! επιστρέφει στο six d.o.g.s για ένα club night με καλεσμένη την Maayan Nidam

Σαββατο 27 Ιανουαρίου, μετά τα μεσάνυχτα

Το Revolt! επιστρέφει στο six d.o.g.s για ένα club night με καλεσμένη την Maayan Nidam, η οποία με έδρα της το Βερολίνο έχει ξεχωρίσει για τις ικανότητές της στο DJing και την μουσική παραγωγή, κατακτώντας το κοινό με δυνατά gigs και κυκλοφορίες ‘διαμάντια’. Μαζί της η resident του Revolt!, K.atou.

Η Maayan Nidam είναι μια μουσικός που συνεχώς αλλάζει, εξελίσσεται και αμφισβητεί τα όριά της τόσο στο στούντιο όσο και στη σκηνή, έχοντας παράλληλα δισκογραφία που θα ζήλευαν πολλοί. Τα σετ της βασίζονται σε deep ήχους και απρόβλεπτα tracks από μία πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή δίσκων.

Η Maayan έχει παίξει στα μεγαλύτερα club του κόσμου, έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένα projects όπως το The Waves και το The Kicks, ενώ από το βιογραφικό της δεν λείπουν κυκλοφορίες σε label όπως τα Perlon, Wolf + Lamb, Powershovel, Cadenza και άλλα.

Χορηγοί Επικοινωνίας:
RISE, Cannibal Radio, Clubber.gr, popaganda

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα

 

Διαβάστηκε 882 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...