Οι Mineral Fog στη σκηνή του CROW CLUB. Οι Mineral Fog στη σκηνή του CROW CLUB.

Οι Mineral Fog στη σκηνή του Crow Club

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, το hard rock σχήμα από την Αθήνα , θα βρίσκεται στη σκηνή του CROW CLUB

για την ζωντανή παρουσίαση της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του , με τίτλο ‘’Dead Idol’’, ανοίγοντας τον δρόμο για μια σειρά live εμφανίσεων, σε Αθήνα και επαρχία.
Το warm up της βραδιάς θα αναλάβουν οι ομοϊδεάτες hard rockers, Bad Apes & the Princess Chimp.

Οι Mineral Fog, είναι ένα ελληνικό Hard Rock σχήμα το οποίο ξεκίνησε την πορεία του τον Μάιο του 2015, θέτοντας ως στόχο την δημιουργία ενός μουσικού συνόλου ικανού να ανταπεξέλθει στις progressive επιρροές που προέκυψαν ανά τα χρόνια, προσφέροντας μια αξιόλογη πρώτη δισκογραφική δουλειά.

Εμπνευστές και συνοδοιπόροι αυτού του μουσικού ταξιδιού επιτέλεσαν ο πιανίστας Μιχάλης Τσίχλης, ο ντράμερ Γιάννης Διακορώνας και ο κιθαρίστας Σταμάτης Λέσσης.
Ένα χρόνο μετά , μετρώντας ήδη στο ενεργητικό τους αρκετές ώρες προβών και έχοντας μοιραστεί ήδη τα πρώτα τους βήματα με τους Γιώργο Στεφανουδάκη στα φωνητικά και τον Γιώργο Κίτση στο μπάσο, συναποφασίζουν να εντάξουν στις παρυφές τους , τον Γιώργο Χρυσανθίδη και τον Στέργιο Ζερκούλη στις αντίστοιχες θέσεις, ολοκληρώνοντας στον ίδιο χρόνο και τις απαιτούμενες ενέργειες για την οριστική διεκπεραίωση των ηχογραφήσεων.

Το Σεπτέμβρη του 2017, οι Mineral Fog ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του 1oυ album τους με τίτλο DEAD IDOL, ο οποίος αποτελείτε από 8 κομμάτια:
- Deep into the Pain
- Otherside
- Dead Idol
- Southern Love
- All my friends
- Mineral Fog
- Sanctified
- Small Place
Σε στοίχο της Eleftheria Lithadioti και του Σταμάτη Λέσση.

Την παραγωγή του δίσκου ανέλαβε ο Dionisis Christodoulatos
(CFN Recordings Studio).

Διαβάστηκε 575 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...