Σάββατο 6 Ιανουαρίου ο ΔΠΘ aka Το Μαύρο Λούκι στο Kremlino Καραϊσκου 119 Πειραιάς. Σάββατο 6 Ιανουαρίου ο ΔΠΘ aka Το Μαύρο Λούκι στο Kremlino Καραϊσκου 119 Πειραιάς.

Σάββατο 6 Ιανουαρίου ο ΔΠΘ aka Το Μαύρο Λούκι στο Kremlino Καραϊσκου 119 Πειραιάς.

Ως ανεξάρτητος καλλιτέχνης της ελληνικής ραπ σκηνής ο ΔΠΘ μετράει 5 προσωπικούς δίσκους από τις αρχές του 2000

το"ξύλινα ποιήματα", 2003"αστικές προβολές", 2007"οι εκδοχές μου", 2012"μια νύχτα στην εστία", μέχρι το 2015"η κάτω βόλτα" καθώς και πλήθος από συμμετοχές σε διάφορα χιπχοπ συγκροτήματα- πρότζεκτς , όπως"ψυχοδραμα 07"-"τα μάτια των πνιγμένων" - "rns" - "2κγ" και επίσης πολλές ανεξάρτητες δημιουργίες, οι οποίες δεν συγκαταλέγονται σε κάποια δισκογραφική δουλειά, αλλά κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σαν πρόμο επερχόμενων δίσκων του.

Αξίζει ν'αναφερθεί η συμμετοχή του δπθ στο βίντεο κλιπ "ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ" από τον προσωπικό δίσκο του mc yinka με τίτλο " από την σκιά της πόλης" σε στίχους mc yinka & δπθ αντίστοιχα και μουσική YEGOR CERGE καθώς και η πιο πρόσφατη δουλειά του το single/videoclip "ΑΚΟΜΑ" ως μέλος του σχήματος 2κγ μαζί με Sadoma & Dj Waif.

Οργάνωση παραγωγής
In ear productions

Διαβάστηκε 737 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...