Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο Temple Athens με τους Inward, Hanzo & Randie , Disphonia , Myselor

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο Temple Athens με τους Inward, Hanzo & Randie , Disphonia , Myselor

Το PrismDNB επιστρέφει με το δεύτερό του event για το 2017 παρουσιάζοντας τρία ονόματα του Drum & Bass ήχου με διεθνή καριέρα και κυκλοφορίες σε καταξιωμένες δισκογραφικές του χώρου. Και οι τρεις έχουν ως κοινό τους χαρακτηριστικό την παρουσία στην Red Light Records η οποία ανήκει στον γνωστό από τις προηγούμενες εμφανίσεις του στην χώρα μας Optiv.

Τα τρία acts ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ξεχωριστό Red Light Records takeover αντιπροσωπεύοντας το σκοτεινό ήχο του label σε ένα από τα ωραιότερα venues της πόλης, το νεόδμητο Temple (Ιάκχου 17, Γκάζι, Αθήνα) πλαισιωμένο από ηχοσύστημα L Αcoustics για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς bassheads.

Το ιταλικό σχήμα Inward, Hanzo & Randie έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το πρώτο του album “Consistency of Error” που έχει προταθεί ως album της χρονιάς στα Drum & Bass Arena Awards 2017, πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στη χώρα μας όπου θα συναντήσει τους δικούς μας Disphonia και Myselor.

Οι εγχώριοι καλλιτέχνες επιστρέφουν μετά από μήνες απουσίας τους από τα party nights της Αθήνας έχοντας στις αποσκευές τους πάνω από 25 εμφανίσεις στην Ευρώπη για το 2017, συνθέτοντας έτσι ένα line-up ικανό να... “απογειώσει” οποιοδήποτε dancefloor.

Ήρθε η ώρα να μαρκάρετε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο ημερολόγιο σας ως μια βραδιά που μπορεί να θυμίσει τη δυναμική αυτού του ήχου στους παλαιότερους, αλλά και να μυήσει τους νεότερους. Η Αθήνα είναι δυνατό μέλος της παγκόσμιας drum & bass κοινότητας, αγαπάει το δυνατό Neurofunk, και βραδιές όπως το δεύτερο PrismDNB είναι εδώ για να το αποδείξουν.

Διαβάστηκε 419 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...