Σαββάτο 9 Δεκεμβρίου Badaboum Αirlines w/ Franck Roger at six dogs!!

Σαββάτο 9 Δεκεμβρίου Badaboum Αirlines w/ Franck Roger at six dogs!!

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, μετά τα μεσάνυχτα

To Badaboum είναι ένα από τα dance clubs που μεσουρανoύν στην Παρισινή σκηνή τα τελευταία χρόνια, χάρη σε concepts όπως το «Badaboum Airlines», στο πλαίσιο του οποίου καλεί κορυφαία clubs, festivals και labels του πλανήτη να εμφανιστούν στη φιλόξενη σκηνή του.

Το six d.o.g.s είχε την τιμή να προσκληθεί στο Badaboum δύο χρονιές, το 2014 και το 2016. Φέτος ανταπέδωσε την πρόσκληση και το Badaboum ανταποκρίθηκε με χαρά, στέλνοντας ως ανταποκριτές τόσο τον resident του, Neet όσο και τον κορυφαίο house DJ και παραγωγό Franck Roger.

O Franck Roger δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους μυημένους της house μουσικής. Φανατικός λάτρης του βινυλίου, οργώνει τον πλανήτη με συνεχείς εμφανίσεις όταν δεν βρίσκεται στο στούντιο σκαρώνοντας φοβερούς δίσκους. Η μουσική του έχει κυκλοφορήσει σε κορυφαία labels όπως τα Planet E, Circus Company και Desolat, ενώ τρέχει και το δικό του label, την Real Tone.

Στα decks θα βρεθεί επίσης ο resident του six d.o.g.s και λάτρης του Franck Roger, Clubkid.

Είσοδος 10 ευρώ

Διαβάστηκε 459 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...