Στο Temple Athens Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 ο Regis !!!

Στο Temple Athens Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 ο Regis !!!

Στο Temple Athens Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Στην 28η edition της σειράς Π, της Pi Electronics έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον Βρετανό θρύλο Regis, πλαισωμένο από σημαντικά ονόματα της εγχώριας techno σκηνής.

Ο Karl O'Connor είναι ο Regis, ενώ είναι πολύ πιθανό ο ίδιος να χρησιμοποιεί κι άλλα ψευδώνυμα. Αυτό έρχεται να προσθέσει ακόμη περισσότερο στη σπουδαία μυθολογία που περιβάλλει το επιδραστικό label της Downwards, της οποίας ο ίδιος διετέλεσε ιθύνων νου, σε συνεργασία με τον Peter Sutton (Female), αρχής γενομένης από το 1993. Αντισυμβατικός και άκρως εγκεφαλικός, μην εστιάζοντας στην προσωπικότητα του DJ / παραγωγού, παραμένει μία από τις πιο γνωστές δημιουργικές και επιδραστικές δυνάμεις της Βρετανικής techno / ηλεκτρονικής σκηνής.

Μαζί του θα εμφανιστεί ο 3.14, ιδρυτής της Pi Electronics - π και συνιδιοκτήτης της Modal Analysis όπως και ο resident του Temple Athens, Morah, ιθύνων νους της άκρως επιδραστικής Αθηναϊκής πλατφόρμας Phormix.

Διαβάστηκε 401 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...