Οι απόκριες έφτασαν στο Hotel Dias στον πανέμορφο Πλαταμώνα! Οι απόκριες έφτασαν στο Hotel Dias στον πανέμορφο Πλαταμώνα!

Οι απόκριες έφτασαν στο Hotel Dias στον πανέμορφο Πλαταμώνα!

Στο νέο του ανακαινισμένο χώρο ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις απόκριες φιλοξενώντας εξαιρετικούς καλλιτέχνες!

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου ο Γιώργος Μπελογιάννης & η Μαρίκα Φωτοπούλου με τις μαγικές τους φωνές, δημιουργούν ένα όμορφο, αισθησιακό κλίμα, κάνοντας το βράδυ μαγικό.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, ανήμερα των Αποκρεών ο Dias φιλοξενεί τα Χάλκινα Γουμένισσας, που με παραδοσιακά όργανα δίνουν ξεχωριστό χρώμα στην ημέρα, οδηγώντας σε ένα ξέφρενο γλέντι!

Το τριήμερο κλείνει με του αγαπημένους Imam Baildi την Καθαρά Δευτέρα, που από τις 15:00 το μεσημέρι, μας ξεσηκώνουν με τις διασκευές παλιών επιτυχιών!

Φυσικά στο Dias Hotel μπορεί κανείς να απολαύσει μια υπέροχη διαμονή, με πρωινό, με μόνο 50€. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία στην καρδιά του Πλαταμώνα, ενώ ενδείκνυται και για τους ρομαντικούς έχοντας θέα τη θάλασσα.

Διαβάστηκε 1916 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...