Ρεμπέτ Ασκέρ Ήλιον Ρεμπετάδικο Αθήνα

Ρεμπέτ Ασκέρ Ήλιον Ρεμπετάδικο Αθήνα

Το ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ είναι ένας όμορφος και φιλόξενος χώρος, που σας υποδέχεται στην Αθήνα, στην περιοχή του Ίλιον, για να σας χαρίσει άφθονες στιγμές διασκέδασης. Αυτό το ρεμπετάδικο συνδυάζει τα ρεμπέτικα και παραδοσιακά σμυρνέικα τραγούδια, το εκλεκτό χύμα κρασί και τα νόστιμα πιάτα της ελληνικής και σμυρνέικης κουζίνας, σε ένα άκρως ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Η διασκέδαση κάθε βράδυ χτυπάει κόκκινο και ο χωρός κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Η διακόσμηση του ρεμπετάδικου φέρνει στο νου την παλαιά Αθήνα, ενώ τα χρώματα και τα έπιπλα προσδίδουν άνεση. Το ευγενικό προσωπικό του ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ, θα σας υποδεχθεί θερμά και θα σας προσφέρει γρήγορη εξυπηρέτηση, πάντα με χαμόγελο.
Ο chef του ρεμπετάδικου, δημιουργεί καθημερινά λαχταριστά και ποιοτικά μεζεδάκια, που θα συνοδέψουν ιδανικά το κρασί σας. Στο ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ θα απολαύσετε άφθονο κρασί και φαγητό με μόλις 13 ευρώ ανά άτομο.
Το ρεμπετάδικο σας υπόσχεται έναν όμορφος χώρο με ζεστό κλίμα, άφθονο κρασί παρέα με λαχταριστούς μεζέδες, καλή διάθεση και πολλή διασκέδαση με σμυρνέικα και ρεμπέτικα τραγούδια, ως το πρωί. Το νέο στέκι για εσάς και την παρέα σας βρίσκεται στο Ίλιον και λέγεται ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ. Καλή σας διασκέδαση.

Μενελάου & Αχιλλέως 81, Ίλιον

Ανοιχτά Παρασκευή – Κυριακή

Διαβάστηκε 1788 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...