Σάββατο, 6 Ιανουαρίου στις 10 μ.μ οι  A.Mανθόπουλος & Τhird Person ζωντανα στο Dome στην καλλιθεα. Σάββατο, 6 Ιανουαρίου στις 10 μ.μ οι A.Mανθόπουλος & Τhird Person ζωντανα στο Dome στην καλλιθεα.

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου στις 10 μ.μ οι A.Mανθόπουλος & Τhird Person ζωντανα στο Dome στην καλλιθεα.

Ένας νέος ζεστός πολυχώρους ανοίγει τις πόρτες του στην καρδία της Καλλιθέας, παντρεύοντας τον καφέ με την τέχνη, την μουσική, τον αθλητισμό και την διασκέδαση.

Βάζοντας όλα αυτά τα όμορφα στοιχεία κάτω από μία στέγη, το Dome εγκαταστάθηκε σε ένα από τα ομορφότερα νεοκλασικά κτίρια της Καλλιθέας, συνδυάζοντας την μοναδική ατμόσφαιρα του νεοκλασικού, με την διαχρονική πινελιά του βιομηχανικού σχεδιασμού.

Το Dome, λέξη που στα ρώσικα σημαίνει σπίτι, πήρε αυτό το όνομα καθώς αποπνέει και δίνει την αίσθηση ενός πραγματικού σπιτιού..

...βγαλμένο από σπίτι!

Αυτο το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου στις 10 μ.μ το Dome υποδεχεται τους  A.Mανθόπουλος & Τhird Person.

Ο Ανδρέας Μανθόπουλος μαζί με τους Third Person ξεκινούν με διαφορετικό ύφος τις νέες μουσικές παραστάσεις για τον επερχόμενο δίσκο.Στα live τους θα ακούσουμε δικές τους παραγωγές αλλά και διασκευές από αγαπημένους καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως: Παύλος Παυλίδης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Radiohead, Tracy Chapman, Anthony the Johnsons κλπ.

Διαβάστηκε 1334 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...