Την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου στις 10:30 μ.μ ο Δημήτρης Τσάκας στο Afrikana Jazz Βar. Την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου στις 10:30 μ.μ ο Δημήτρης Τσάκας στο Afrikana Jazz Βar.

Την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου στις 10:30 μ.μ ο Δημήτρης Τσάκας στο Afrikana Jazz Βar.

Το Afrikana Jazz Βar είναι ένα από τα πιό χοτ live stages στην καρδιά της Αθήνας.

Πέντε λεπτά απο τον σταθμό Κεραμεικού,στην Ιεροφαντών 13 (συνέχεια της οδού Κεραμεικού) χτυπάει ο παλμός της τζαζ και της μαύρης κουλτούρας..

Το Afrikana Jazz Club φιλοξενεί την ελίτ της ελληνικής JAZZ σκηνής κι όχι μόνο,και σας προσφέρει καθημερινά μαγικές κι αξέχαστες μουσικές βραδιές με μοναδικά live,τζαζ,άφρο,σόουλ,φάνκ,αλλά και φρέσκες εναλλακτικές μουσικές προτάσεις υψηλού επιπέδου,που σκοπό έχουν να αναδείξουν το ταλέντο και την ποιότητα των εγχώριων μουσικών μας!

Πάντα με σεβασμό στην ποιότητα και τις αξίες το Afrikana Jazz Club σας προσφέρει τις καλύτερες live μουσικές της πόλης,σε ένα ιδανικό,όμορφο περιβάλλον με την καλύτερη εξυπηρέτηση και την πιό εξωτική,ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα..

Η λατρεία για την τζαζ και την μαύρη μουσική,κάποια αξέχαστα ταξίδια στην Αφρική κι ένα θρυλικό μπάρ στο Praiano της Ιταλίας την δεκαετία του 70 & 80,ήταν η έμπνευση για το Afrikana Jazz Club.

Την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου στις 10:30 μ.μ ο Δημήτρης Τσάκας και το ξεχωριστό κουιντέτο του "Tsakelectric " θα παρουσιάσουν μουσικές απο το δεύτερο προσωπικό του CD με τίτλο "A man dreams" (κυκλοφόρησε από τη Minos Emi - UNIVERSAL) καθώς και τζαζ κομάτια και όχι μόνο προσαρμοσμένα στον ήχο του γκρουπ.

Το κουιντέτο του Δημήτρη Τσάκα αποτελείται από τους: Δημήτρη Τσάκα (alto saxophone), Κωστή Χριστοδούλου (keyboards,synthesizers), Δημήτρη Σεβδαλή (πιάνο, keyboards), Yoel Soto (el. Bass, φωνητικά), Κώστα Λιόλιο (ντραμς).

Τα synthesizers σε συνδυασμό με το σαξόφωνο και το κλασσικό πιάνο χαρακτηρίζουν τον ήχο που είναι προσωπικός και ιδιαίτερος.

Λόγω της ποικιλίας των ακουσμάτων και των βιωμάτων του κάθε μουσικού που απαρτίζει αυτό το κουιντέτο, οι κατευθύνσεις είναι πολλές. Με βασικό στοιχείο την jazz, ακούμε επιρροές από latin μουσική καθώς και την ηλεκτρική περίοδο της jazz. Σημαντικό στοιχείο ο λυρισμός των μελωδιών που δημιουργούν ένα κινηματογραφικό κλίμα.

Διαβάστηκε 1385 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...