Ο Μιχαήλ & ο Αλέςξανδρος Τζουγανάκης στη Μυροβόλο Άνοιξη (Καβάλα) Ο Μιχαήλ & ο Αλέςξανδρος Τζουγανάκης στη Μυροβόλο Άνοιξη (Καβάλα)

Ο Μιχαήλ & ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης στη Μυροβόλο Άνοιξη (Καβάλα)

Ο Μιχαήλ Τζουγανάκης είναι ένας μουσικός, τραγουδιστής και συνθέτης από την Κρήτη, που κατάφερε με τις μουσικές του γνώσεις να παντρέψει την παραδοσιακή κρητική μουσική με μοντέρνους ήχους και να κάνει παραλλαγές εμπλουτίζοντας τα κρητικά παραδοσιακά τραγούδια.

MICHAILΗ αστείρευτη έμπνευσή του μαζί με την μοναδική φωνή και ερμηνεία του γίνεται ένα με το λαούτο δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα, γεφυρώνοντας πάντα με σεβασμό το παλιό με το νέο.
Θα εμφανιστεί μαζί με το γιο του Αλέξανδρο Τζουγανάκη με τον οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τραγούδι το «Χρώμα π’αγαπάς».
Οι εμφανίσεις του, χαρακτηρίζονται από το απρόβλεπτο, καθώς η αγάπη του κοινού είναι αυτή που ενεργοποιεί τη δύναμή του και που ο ίδιος ανταποδίδει μέσα από τη γλώσσα της μουσικής του.
Μια ξεχωριστή βράδια στην οποία θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε να ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια, παλαιότερα αλλά και νέα, από τη μεγάλη δισκογραφική του πορεία, μουσικά κομμάτια της τηλεοπτικής σειράς Μπρούσκο αλλά και άλλων αγαπημένων τραγουδοποιών της ελληνικής Έντεχνης σκηνής και θα μας χαρίσει ένα μαγικό αξέχαστο ταξίδι μουσικής.

Μυροβόλος Άνοιξις
Ερυθρού Σταυρού 20, Καβάλα
Τηλ. Κρατήσεων: 6948728217
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 12€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 10€

 

Διαβάστηκε 2324 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...