Ο Βασίλης Πασλίδης και η Κατερίνα Ζευγαρά έρχονται την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Λιόσπορο Ο Βασίλης Πασλίδης και η Κατερίνα Ζευγαρά έρχονται την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Λιόσπορο

Ο Βασίλης Πασλίδης και η Κατερίνα Ζευγαρά έρχονται την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Λιόσπορο

Ο Βασίλης Πασλίδης και η Κατερίνα Ζευγαρά έρχονται την Κυριακή 7 Ιανουαρίου στον Λιόσπορο .Παλαμηδίου 54 & Λακωνίας 1 Πειραιας Αγ.Σοφιά.

Οι δύο καλλιτέχνες,μετά από το όμορφο live που μας πρόσφεραν στα τέλη Νοεμβρίου και ύστερα από κοινές τους συνεργασίες σε μουσικές σκηνές αλλά και στη δισκογραφία, συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι με πιο "ακουστική" διάθεση σε Αθήνα και επαρχία.

Ο Κομοτηναίος τραγουδοποιός Βασίλης Πασλίδης έχοντας ένα δίσκο στο ενεργητικό του με τίτλο ''2 χρόνια συγκατοίκηση'' και με πολλές εμφανίσεις σε γνωστά μουσικά στέκια της πρωτεύουσας, θα μας παρουσιάσει τραγούδια από την πρώτη του προσωπική δουλειά, τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο ''Τι είχαμε τι χάσαμε'' αλλά και διασκευές αγαπημένων κομματιών.

Η γυναικεία παρουσία της βραδιάς, Κατερίνα Ζευγαρά, έχοντας τρία τραγούδια στο βιογραφικό της, δυο εκ των οποίων στο δίσκο του Δημήτρη Καρρά ''Το ημερολόγιο της Άννας Punk'' και τις ''Πονηριές'' στην πρώτη της συνεργασία με τον Βασίλη Πασλίδη, θα ερμηνεύσει παλιά, αλλά και νέα τραγούδια με το δικό της προσωπικό ύφος.

Μαζί τους επί σκηνής η Αριέτα Σαϊτά στο βιολί και ο Δρόσος Σκυλλάς στα κρουστά.

Ώρα έναρξης : 22.00

Διαβάστηκε 1569 φορές

 MUSICMAG | ONLINE ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 Μουσικά Νέα: DJ News, Rock, Έντεχνα, Ρεμπέτικα, Λαϊκά, Hip Hop, Ethnic... Συνεντεύξεις, Προτάσεις, Παρουσιάσεις, Διαγωνισμοί, Συγκροτήματα, Καλλιτέχνες, Μουσικές Σκηνές, Συναυλίες, Αφιερώματα, Videoclip...